Max Win

Max Win är en klassisk skraplott. Med ett svärd ska du slå på nio sköldar. Sköldarna kommer att vända sig om när du har slagit på dem. När de har vänt på sig kommer de att visa vilken vinstsumma de representerar. På klassiskt vis handlar det om att få tre av samma summa. Har du maximal tur kan du vinna 100 000 euro. Det är en riktigt respektabel summa för en skraplott!

Om du vill behöver du inte slå alla sköldar en och en, utan du kan slå alla på en gång. Då får du på en gång veta om du vann eller om det var en nitlott.

Max Win är en klassiskt utformad skraplott. Den största skillnaden är att man inte skrapar fram vinsten utan man slår fram den. Det är en trevligt touch och ett kul tema, får man lov att säga.

Högsta vinsten i Max Win är som sagt 100 000 euro. Det är en på miljonen som vinner den summan. Näst högsta vinsten är 20 000 euro. Även där är det en på miljonen. Tredje högsta vinsten är 10 000. Det är alltså de tre toppvinsterna. Därefter har du mindre vinster som 4000, 2000, 1000 och efter det stadigt nedåt. Max Win kommer i de flesta fallen betala tillbaka kostnaden för skraplotten, dvs. 2 euro.