Shoot 4 Gold

Shoot 4 Gold är en annan alternativ skraplott där utvecklarna verkligen tänkt utanför de vanliga tankeramarna. Det är lite vilda västern-tema över Shoot 4 Gold. Du har ett gevär och ska skjuta ankor som är gjorda av järn. Ankorna är åtta stycken. Tre av dessa åtta ankor döljer en stjärna bakom sig. Med sex skott till ditt förfogande ska du försöka få fram alla tre stjärnor.

Lyckad du få fram alla stjärnona så vinner du. Vinstplanen beskriver hur många som vinner och vilken summa de vinner baserat på 1 000 000 sålda lotter. Maxvinsten är 50 000 euro och det är bokstavligt talat en på miljonen som vinner dessa 50 000. Tio stycken vinner 2000 euro. 5o stycken vinner 200 euro och 500 vinner 100 euro.

Det jag gillar med Shoot 4 Gold är helt klart känslan av att få skjuta lite. Det är lite hårdare känsla än att skrapa fram något. Jag gillar verkligen kikarsiktet också. Du kan också använda shotgun-alternativet och skjuta alla skott på en gång. Kan man missa ett skott och bli av med ett “skrap”? Nej det kan man inte. Jag gjorde testet och sköt hej vilt utanför, men då händer ingenting, så det är inget att oroa sig för.

För att avrunda är Shoot 4 Gold en av mina absoluta favoriter och den rekommenderas varmt till alla.