Skraplotter 365

Bästa skraplotterna att köpa i Sverige

De bästa skraplotter finns såväl online som i fysiska butiker. Numera kan du köpa dina skraplotter och skrapa direkt i din webbläsare på mobilen eller surfplattan. Det är dessutom möjligt att hitta gratis skraplotter. I den här artikeln tar vi upp de bästa skraplotterna i Sverige.

Populära skraplotter i Sverige

Triss är den mest populära typen av skraplott och finns att köpa i din närmsta butik eller på nätet. Triss har uppgetts vara det fjärde största spelet i Sverige och det är ofta en populär present att ge bort till andra eller köpa till sig själv.

Om du föredrar att köpa skraplotter på nätet finns det ett betydligt större urval och du kan då välja skraplotter utifrån tema, bonusrundor och andra faktorer. Väljer du att spela online använder du din datamus för att skrapa bort ytan och symbolerna/siffrorna kommer visas på skärmen. Du får dessutom din vinst utbetalt omedelbart till ditt spelkonto som du därefter kan göra ett uttag på till din vanliga bank eller annan önskad betalningsmetod.

Det har sina fördelar och nackdelar med att spela skraplotter på nätet. Många köper exempelvis Triss i fysiska butiker just eftersom det ger en annan känsla när man skrapar en fysisk lott. Medan det ofta innebär fler förmåner att spela på nätet och du kan dessutom ofta prova på att spela via en demo-version.

Vilka andra lotter finns det?

En annan populär lott är Sverigelotten där du kan skrapa fram upp till 50 miljoner kronor. Du kan köpa Sverigelotten antingen hos ditt närmsta ombud eller direkt på deras officiella webbsida.  Sverigelotten har funnits sedan 2004 och det är Folkspel som äger skraplotten. Genom att välja Sverigelotten kommer du dessutom stödja föreningslivet i Sverige då allt överskott går till föreningsliv. Till exempel skänktes över 600 000 kronor till Bröstcancerfonden.

Med Sverigelotten har du möjligheten att köpa en prenumeration vilket betyder att du får ett visst antal lotter per månad (beroende på vilket paket du köper) samtidigt som du kan stötta din favoritförening. Du kan välja mellan 8, 4 eller 3 + 1 bingolott per månad. En Sverigelott kostar 25 kronor och du vinner genom att få tre stycken likadana symboler. Du kan med andra ord vinna 25 miljoner på en lott som kostar 25 kronor.

Sverigelotten har utöver sina älskvärda lotter även månadsvisa tävlingar som spelare kan ta del av och vinna fina priser.